logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
Hoshani  
#1 Posted : Tuesday, March 13, 2018 9:32:40 AM(UTC)
Hoshani

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 3/5/2018(UTC)
Posts: 0
Saudi Arabia

Is it possible to have a link that directly goes to the page and execute a certain report without going through the interface? So the result would be running the report from another website.
epf  
#2 Posted : Tuesday, March 13, 2018 10:34:39 AM(UTC)
epf

Rank: Administration

Groups: Administrators
Joined: 12/20/2013(UTC)
Posts: 576
Switzerland

Thanks: 7 times
Was thanked: 84 time(s) in 81 post(s)
I think it is not possible in the current version as you have to authenticate the user for the security...
Could be a feature request for the next release.


Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.