logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
Ott  
#1 Posted : Thursday, March 1, 2018 9:03:53 PM(UTC)
Ott

Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 6/9/2017(UTC)
Posts: 14
Canada

Thanks: 1 times
When using the date picker (calendar) in the Web Report Designer for a field in a restriction, the date picker returns the date in the wrong format. The default date format is defined as mm/dd/yyyy, but the date picker returns the date in the format dd.mm.yyyy.

At execution time, when the user is prompted for a date in the same restriction and uses the date picker, the right date format is returned.

Is there a setting in Web Report Designer to change this behaviour, or is it a bug?


epf  
#2 Posted : Friday, March 2, 2018 7:28:50 AM(UTC)
epf

Rank: Administration

Groups: Administrators
Joined: 12/20/2013(UTC)
Posts: 576
Switzerland

Thanks: 7 times
Was thanked: 84 time(s) in 81 post(s)
Yes, that is the bug 107: The DateTime Picker is incorrect for US Dates...
You can what for the 4.0 coming soon with DatePicker component based on BootStrap.

Or you can fix this directly on your site if you have only US Users:
In the file C:\inetpub\wwwroot\Seal\Scripts\swi.js, change the format dateFormat:"dd.mm.yy" to what you need.

I hope it helps.
Ott  
#3 Posted : Friday, March 2, 2018 2:40:19 PM(UTC)
Ott

Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 6/9/2017(UTC)
Posts: 14
Canada

Thanks: 1 times
I changed the 'dateformat' in the file as you suggested, restarted the Seal application in ISS, but the date picker still returns the date in the format 'dd.mm.yy'.

Do you have other suggestions?
epf  
#4 Posted : Saturday, March 3, 2018 8:10:45 AM(UTC)
epf

Rank: Administration

Groups: Administrators
Joined: 12/20/2013(UTC)
Posts: 576
Switzerland

Thanks: 7 times
Was thanked: 84 time(s) in 81 post(s)
I just made the test and it worked (changed to 'mm.dd.yy' in the file),
did you use CTRL+F5 in your browser to refresh the cache of the JavaScript files ?
Ott  
#5 Posted : Monday, March 5, 2018 4:23:51 PM(UTC)
Ott

Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 6/9/2017(UTC)
Posts: 14
Canada

Thanks: 1 times
Refreshing the cache did the trick.

Thanks again for your prompt assistance.
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.