logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
yclsuzhou  
#1 Posted : Thursday, January 12, 2017 2:51:31 AM(UTC)
yclsuzhou

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 1/11/2017(UTC)
Posts: 1
China
Location: Shanghai

When adding a new datasouce in Seal Server Manager, even if I checked the allow to save password checkbox, after confirmed configuration of connection string window, the password is still not saved.
any suggestion?
Thanks.

Changli
epf  
#2 Posted : Thursday, January 12, 2017 8:32:01 AM(UTC)
epf

Rank: Administration

Groups: Administrators
Joined: 12/20/2013(UTC)
Posts: 552
Switzerland

Thanks: 7 times
Was thanked: 78 time(s) in 76 post(s)
Yes, this is a strange behavior of the old ActiveX component used to build a connection string (it works fine on windows 10 but may have weird behavior),
I think it works better when you run the application in administrator mode.
Anyway it is not a big issue, you might type directly your user name and password if the dedicated fields after using the helper, no impact in doing that.

Edited by user Thursday, January 12, 2017 8:43:08 AM(UTC)  | Reason: Not specified

Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.