logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
dalilnet  
#1 Posted : Monday, July 11, 2016 9:21:38 AM(UTC)
dalilnet

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 7/11/2016(UTC)
Posts: 4
France
Location: Lille

Hello everybody

How to connect two report ( report and report detail) by sub-report or drill

thank's a lot
epf  
#2 Posted : Monday, July 11, 2016 12:50:39 PM(UTC)
epf

Rank: Administration

Groups: Administrators
Joined: 12/20/2013(UTC)
Posts: 929
Switzerland

Thanks: 14 times
Was thanked: 155 time(s) in 149 post(s)
Yes, it is defined in the column definition in the Data Source:
In your Source Tree View, expand the tables node, then expand your table and select the column you want to config.
Then you have a Drill Properties Group: you can here select the children of you column (e.g. going from Year to Month).
And you have the Sub Reports Properties Group: you can create/select a sub-report to be executed from this column.

Check the Northwind samples using the Server Manager.
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.