logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
sealfan  
#1 Posted : Tuesday, June 14, 2016 8:03:16 PM(UTC)
sealfan

Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 9/4/2015(UTC)
Posts: 20
Canada
Location: ottawa

Thanks: 6 times
Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
I find myself creating more than one chart from my model objects quite often. The only way to do this is to duplicate the model for each chart I want to create (as we can only have one chart per model). Would be nice to be able to have more than a single chart per model.
epf  
#2 Posted : Wednesday, June 15, 2016 11:06:23 AM(UTC)
epf

Rank: Administration

Groups: Administrators
Joined: 12/20/2013(UTC)
Posts: 552
Switzerland

Thanks: 7 times
Was thanked: 78 time(s) in 76 post(s)
yes, but the definition of the charts will become more complicated,
the good way to do it right now is to duplicate the models....
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.