logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
arunazr  
#1 Posted : Monday, March 28, 2016 11:26:59 AM(UTC)
arunazr

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 3/28/2016(UTC)
Posts: 1
India

Is there any way to get the actual values from the data source instead of aggregate values such as Sum, Count when defining a chart
epf  
#2 Posted : Tuesday, March 29, 2016 7:02:53 AM(UTC)
epf

Rank: Administration

Groups: Administrators
Joined: 12/20/2013(UTC)
Posts: 576
Switzerland

Thanks: 7 times
Was thanked: 84 time(s) in 81 post(s)
Not really,
When you define a chart, the X-axis is the dimension,
if you do not want any aggregation you have to define an X-axis that gives only one Y value per X value...
There is no chart type showing two Y values for one X value.
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.