logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
Abi  
#1 Posted : Tuesday, April 30, 2019 5:17:55 PM(UTC)
Abi

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 4/30/2019(UTC)
Posts: 1

Hi..
I'm new to seal report. I was trying to publish the reports in IIS in order to execute them through web. Had 500.19 error and i was able to resolve that by referring some threads here. Now the problem is localhost/seal/Main shows a page with a navbar having Seal Report branding and 3 tabs - Refresh, Profile and Disconnect. None of reports files are listed/displayed, the page has only the navbar and the credits at bottom. I have copied the Reports folder from C:\ProgramData\Seal Report Repository to C:\Program Files\Seal Report\Web and this Reports folder is there in inetpub\wwwroot\Seal Report also.

Security Provider is set to 'No Security' in Seal Server Manager. I haven't changed any config file. Haven't made any changes in IIS Manager also.

How can this be solved and make the project files listed in the page?

Thank you
epf  
#2 Posted : Thursday, May 2, 2019 5:58:40 AM(UTC)
epf

Rank: Administration

Groups: Administrators
Joined: 12/20/2013(UTC)
Posts: 733
Switzerland

Thanks: 14 times
Was thanked: 135 time(s) in 131 post(s)
it looks like you have JavaScript problem or that your navigator does not allow JavaScript.
did you try with Chrome ? Press F12 and check the error messages in the console...

Use the Wizard from the Server Manager -> Configuration -> Publish Web Site on IIS.... to have a correct publication.

Edited by user Thursday, May 2, 2019 6:00:25 AM(UTC)  | Reason: Not specified

Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.