logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
stis rapidum  
#1 Posted : Tuesday, February 2, 2016 1:49:57 PM(UTC)
stis rapidum

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 1/17/2016(UTC)
Posts: 5
Russian Federation
Location: Moscow

Hello there!

You know when you add a restriction into a model, the restriction will be shown in all models. But it's rarely needed to show all restrictions everywhere (at least in my project). So can you help me, how could I hide restrictions I don't need in a current model?

Thanks a lot and have a nice day.

Edited by user Tuesday, February 2, 2016 1:51:19 PM(UTC)  | Reason: Not specified

epf  
#2 Posted : Tuesday, February 2, 2016 2:22:43 PM(UTC)
epf

Rank: Administration

Groups: Administrators
Joined: 12/20/2013(UTC)
Posts: 819
Switzerland

Thanks: 14 times
Was thanked: 136 time(s) in 132 post(s)
Well, I do not understand what you mean by restriction will be shown in all models...
Is that restriction prompted at run-time ?
Do you mean shown when executing the report ?
The restriction is prompted only if it belongs to model displayed by a view.
stis rapidum  
#3 Posted : Wednesday, February 3, 2016 12:45:14 PM(UTC)
stis rapidum

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 1/17/2016(UTC)
Posts: 5
Russian Federation
Location: Moscow

Ok, I'll try to make it clear.
As I understand and see when I add a prompted restriction into a model, that restriction is shown in the top of the report. And for example when I navigate through tabs, restrictions are always the same on the top.
Could I remove some of restrictions I don't need to see when I'm viewing a different tab.
epf  
#4 Posted : Wednesday, February 3, 2016 2:15:12 PM(UTC)
epf

Rank: Administration

Groups: Administrators
Joined: 12/20/2013(UTC)
Posts: 819
Switzerland

Thanks: 14 times
Was thanked: 136 time(s) in 132 post(s)
Yes, I understand your need, you want to show only the restrictions related to the models displayed in the tab you are currently viewing...
Actually it is not possible in the current version and it seems not so obvious to implement (we will need JavaScript dependencies to activate or not the restrictions when you change the tab)...
Sorry.
stis rapidum  
#5 Posted : Wednesday, February 3, 2016 2:30:40 PM(UTC)
stis rapidum

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 1/17/2016(UTC)
Posts: 5
Russian Federation
Location: Moscow

Got it. It wasn't critical so it's ok.

But I will disturb you again for one little question. I know there is restriction.EnumValues[n] for list of picked values. But is there any method to return number of all values in this restriction?

It would help a lot.
epf  
#6 Posted : Wednesday, February 3, 2016 2:39:16 PM(UTC)
epf

Rank: Administration

Groups: Administrators
Joined: 12/20/2013(UTC)
Posts: 819
Switzerland

Thanks: 14 times
Was thanked: 136 time(s) in 132 post(s)
It is a List<string>, so you can call restriction.EnumValues.Count
Sorry but apart from opening the project in Visual Studio, you won't have real documentation on these objects..
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.