logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
epf  
#1 Posted : Monday, November 12, 2018 7:40:07 AM(UTC)
epf

Rank: Administration

Groups: Administrators
Joined: 12/20/2013(UTC)
Posts: 576
Switzerland

Thanks: 7 times
Was thanked: 84 time(s) in 81 post(s)
A 4.1 has been published on Git Hub.

The 4.1 offers a 64bit version of the product and a full rework of the Excel Converter with great performances.

Feedbacks are welcomed !
CPBOURG  
#2 Posted : Monday, November 19, 2018 1:44:04 PM(UTC)
CPBOURG

Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 9/13/2018(UTC)
Posts: 18
Belgium
Location: Ottignies

Hi,

I am just upgrading now from 4.0.1 to 4.1 64bits.

Installation process went fine, after I migrated the ODBC drivers, all local connections are running fine. I can run SealReport Designer, and execute reports within the designer.

But I have an issue when running the reports throught the IIS :

Could not load file or assembly 'SealWebServer' or one of its dependencies. An attempt was made to load a program with an incorrect format.
Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

Exception Details: System.BadImageFormatException: Could not load file or assembly 'SealWebServer' or one of its dependencies. An attempt was made to load a program with an incorrect format.

Source Error:
An unhandled exception was generated during the execution of the current web request. Information regarding the origin and location of the exception can be identified using the exception stack trace below.

Thanks for your help!

[EDIT] Stepped back to the 4.1 32b in the meantime.

Edited by user Monday, November 19, 2018 1:50:36 PM(UTC)  | Reason: Not specified

epf  
#3 Posted : Monday, November 19, 2018 4:01:49 PM(UTC)
epf

Rank: Administration

Groups: Administrators
Joined: 12/20/2013(UTC)
Posts: 576
Switzerland

Thanks: 7 times
Was thanked: 84 time(s) in 81 post(s)
Hi, please can you check:
Using IIS Manager, the Application Pool of your IIS Web Site has the flag: 'Enable 32-bit Application' set to false.
Check your Web.config: Publishing the Web Report Server over an existing installation will not overwrite the existing Web.config.
You should have a web.config that works in a file named Web.Release.Config

Another option is to cleanup all and to re-publish from the Wizard or to publsih using a new application name and pool name with the Wizard.

Good luck.

CPBOURG  
#4 Posted : Tuesday, November 20, 2018 8:52:40 AM(UTC)
CPBOURG

Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 9/13/2018(UTC)
Posts: 18
Belgium
Location: Ottignies

Thanks for your support, very efficient as usual.

We are now up and running in version 4.1 64b.

Thomas
CPBOURG  
#5 Posted : Wednesday, November 21, 2018 11:56:20 AM(UTC)
CPBOURG

Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 9/13/2018(UTC)
Posts: 18
Belgium
Location: Ottignies

Hi Eric,

Can you please check if the Cell Script is running as expected in the 64b version?

Even using the sample 50 - Progression and running totals doesn't seem to provide the expected result, it just displays the selected column with the applied aggregation.

Thanks for checking.

Thomas
rlaso  
#6 Posted : Wednesday, November 21, 2018 12:18:29 PM(UTC)
rlaso

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 11/21/2018(UTC)
Posts: 1
Argentina
Location: Bs AS

Hello,
We donwload it (64bits) and it's not working the Count clause in Mysql, in the 4.0 version it's working fine.
Regards
epf  
#7 Posted : Wednesday, November 21, 2018 12:41:17 PM(UTC)
epf

Rank: Administration

Groups: Administrators
Joined: 12/20/2013(UTC)
Posts: 576
Switzerland

Thanks: 7 times
Was thanked: 84 time(s) in 81 post(s)
64bit version requires 64bit OLE DB drivers....so the Northwind samples do not work as it uses MS Access 32bit driver.
For MySQL, please check that you have the 64bit drivers.
CPBOURG  
#8 Posted : Wednesday, November 21, 2018 1:55:29 PM(UTC)
CPBOURG

Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 9/13/2018(UTC)
Posts: 18
Belgium
Location: Ottignies

The bug I mentionned is only in version 64b, it works fine in 32b version.
epf  
#9 Posted : Wednesday, November 21, 2018 2:54:43 PM(UTC)
epf

Rank: Administration

Groups: Administrators
Joined: 12/20/2013(UTC)
Posts: 576
Switzerland

Thanks: 7 times
Was thanked: 84 time(s) in 81 post(s)
Can you specify the problem ?
The report sample 50 cannot work in 64bit as it uses Northwind (only 32bit driver)
The 'Microsoft.Jet.OLEDB.4.0' provider is not registered on the local machine.
CPBOURG  
#10 Posted : Wednesday, November 21, 2018 3:55:12 PM(UTC)
CPBOURG

Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 9/13/2018(UTC)
Posts: 18
Belgium
Location: Ottignies

I updated the ODBC drivers (using the AccessDatabaseEngine_X64.exe provided by Microsoft), and updated the connection string to the Northwind database to 'Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0;' for the provider part.

I can then run the reports in a 64b version of the ODBC...
epf  
#11 Posted : Wednesday, November 21, 2018 5:33:59 PM(UTC)
epf

Rank: Administration

Groups: Administrators
Joined: 12/20/2013(UTC)
Posts: 576
Switzerland

Thanks: 7 times
Was thanked: 84 time(s) in 81 post(s)
Ok,I will check this issue.
CPBOURG  
#12 Posted : Wednesday, November 28, 2018 4:18:33 PM(UTC)
CPBOURG

Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 9/13/2018(UTC)
Posts: 18
Belgium
Location: Ottignies

Hi there, any news about this point?
epf  
#13 Posted : Wednesday, November 28, 2018 5:07:38 PM(UTC)
epf

Rank: Administration

Groups: Administrators
Joined: 12/20/2013(UTC)
Posts: 576
Switzerland

Thanks: 7 times
Was thanked: 84 time(s) in 81 post(s)
Well it is a bit complicated to test: Having a computer without office32, Northwind.mdb does not work...you have to convert it to accdb....
Then I notice that the engine is different and seems not to use the brackets...so the SQL seem different for this Access driver.
So I would say that the Northwind sample is not done for the 64bit.
If you experience issues with the 64bit, please provide us with a sample not based on Northwind.


Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.