logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
georges  
#1 Posted : Wednesday, December 06, 2017 4:11:11 PM(UTC)
georges

Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 10/19/2017(UTC)
Posts: 10
Lebanon
Location: Beirut

Thanks: 3 times
do we have the option to autorefresh data, or put some kind of timer to refresh data accordingly?
epf  
#2 Posted : Friday, December 08, 2017 1:55:42 PM(UTC)
epf

Rank: Administration

Groups: Administrators
Joined: 12/20/2013(UTC)
Posts: 402
Switzerland

Thanks: 6 times
Was thanked: 57 time(s) in 56 post(s)
yes, there is a View Parameter for this:
Click on your root view, then F7 to edit parameters, then set the number of seconds in 'Auto-Refresh (seconds)'

georges  
#3 Posted : Monday, December 11, 2017 9:46:53 AM(UTC)
georges

Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 10/19/2017(UTC)
Posts: 10
Lebanon
Location: Beirut

Thanks: 3 times
i am using version 3.2.3.0, when i press f7, i can see the view parameter but i couldnt found the refresh parameter, are you using another Seal version or...?
epf  
#4 Posted : Monday, December 11, 2017 10:21:48 AM(UTC)
epf

Rank: Administration

Groups: Administrators
Joined: 12/20/2013(UTC)
Posts: 402
Switzerland

Thanks: 6 times
Was thanked: 57 time(s) in 56 post(s)
yes it comes with the 3.3
check https://github.com/ariacom/Seal-Report/releases

use the 3.4 now...
georges  
#5 Posted : Tuesday, December 12, 2017 9:30:53 AM(UTC)
georges

Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 10/19/2017(UTC)
Posts: 10
Lebanon
Location: Beirut

Thanks: 3 times
i installed the 3.4 version and autorefresh works well when running from Seal Report Designer, however that option is not working when i run the Report from the web version. any idea?
epf  
#6 Posted : Tuesday, December 12, 2017 9:59:23 AM(UTC)
epf

Rank: Administration

Groups: Administrators
Joined: 12/20/2013(UTC)
Posts: 402
Switzerland

Thanks: 6 times
Was thanked: 57 time(s) in 56 post(s)
it works fine on the Web Server (just tested from Edge and Chrome),

did you use CTRL+F5 to refresh the JavaScripts from cache ?
otherwise, you can debug what is going wrong by checking console logs (F12).
georges  
#7 Posted : Wednesday, December 13, 2017 2:49:20 PM(UTC)
georges

Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 10/19/2017(UTC)
Posts: 10
Lebanon
Location: Beirut

Thanks: 3 times
in addition to getting Seal 3.4, we should also download the web server code version 3.4, it is not enough to uprade Seal setup to 3.4 only.

Edited by user Wednesday, December 13, 2017 2:49:52 PM(UTC)  | Reason: Not specified

epf  
#8 Posted : Wednesday, December 13, 2017 3:10:01 PM(UTC)
epf

Rank: Administration

Groups: Administrators
Joined: 12/20/2013(UTC)
Posts: 402
Switzerland

Thanks: 6 times
Was thanked: 57 time(s) in 56 post(s)
The setup contains everything.
Once you have downloaded and installed the 3.4, you have to publish again the Web Report Server,
using Server Manager -> Configuration -> Publish Web Report Server on IIS.

If you have already an instance, just use the [Publish only files] button.
Users browsing this topic
Guest (3)
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF 2.0.0 | YAF © 2003-2017, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.078 seconds.